Вести
Секој ден во 18,00 и 22,00 часот објективно и навремено Ве информираме за најважните настани во Кочани и регионот.
На денешен ден
На денешен ден е кратко потсетување на настаните што се случиле пред многу години и столетија. Се емитува секој работен ден пред информативната емисија Вести, а во викендите пред емисијата Магазин.
Естрада плус
Естрада плус е забавно-музичка емисија посветена на случувањата на македонската, балканската, па и светската естрада. Се реализира во соработка со телевизијата ИНТВ од Австралија. Емисијата се емитува од понеделник до петок во 17,30 ч., а репризно во 21,30 ч.
Православна ризница
Православна ризница е емисија посветена на информирањето и едуцирањето на верниците за животот според принципите и духот на православното црковно устројство. Емисијата се емитува премиерно секој понеделник во 20.30 часот, а репризно во вторник од 18.40 и сабота од 13.40 ч.

ПОНЕДЕЛНИК

7:00    ЕВРОЗУМ - р

7:30    СЕРИСКИ ФИЛМ - р

8:30    ВО ОГАН - дневен рецепт

9:00    ТОП 8  (р) - музичка емисија

9:30    ПАТУВАМЕ, СОНУВАМЕ СО АУРОРА - патописна репортажа

10:30  РЕКЛАМЕН БЛОК

11:00  ВО ОГАН - реприза од недела

12:00  СЕРИСКИ ФИЛМ  (р)

13:00  РЕКЛАМЕН БЛОК

13:10  ДОЈЧЕ ВЕЛЕ 1

14:00  СЕРИСКИ ФИЛМ  (р)

14:45  ЕВРОЗУМ  (р) - ТВ магазин

15:45  ЦРТАНА СЕРИЈА

16:15  ДОЈЧЕ ВЕЛЕ 2

16:45  РЕКЛАМЕН БЛОК

17:00  ВО ОГАН - дневен рецепт

17:30  АКТУЕЛ, БИЗНИС МЕДИУМ, СПОРТ, ЛАЈТ,  ТОП СПОРТ

18:00  ВЕСТИ

18:30  ПОПЛАДНЕ СО ТАЊА (р) - музичко-забавна емисија

19:00  РЕКЛАМЕН БЛОК

19:15  СЕРИСКИ ФИЛМ - премиера

20:00  НЕКТАР (п) - емисија за здрав живот

21:00  ДОЈЧЕ ВЕЛЕ 3

21:30  АКТУЕЛ, БИЗНИС МЕДИУМ, СПОРТ, ЛАЈТ,  ТОП СПОРТ (р)

22:00  ВЕСТИ

22:30  СЕРИСКИ ФИЛМ - премиера

23:15  РЕКЛАМИ НОЌЕН БЛОК

23:30  ИГРАН ФИЛМ

01:00 РЕКЛАМИ НОЌЕН БЛОК

01:15 НОЌНА ПРОГРАМА

 

ВТОРНИК

7:00    ВЕСТИ -  реприза    

7:30    СЕРИСКИ ФИЛМ – р

8:30    ВО ОГАН - дневен рецепт

9:00    НЕКТАР (емисија за здрав живот) –р

10:00  ЦРТАНА СЕРИЈА

10:30  РЕКЛАМЕН БЛОК

11:00  ВЕСТИ -  реприза

12:00  СЕРИСКИ ФИЛМ – р

13:00  РЕКЛАМЕН БЛОК

13:15  ДОЈЧЕ ВЕЛЕ 1

14:00  СЕРИСКИ ФИЛМ – р

14:45  ЗДРАВО-ЖИВО ДОМАЌИНИ –р - музичка емисија

15:45  ЦРТАНА СЕРИЈА 

16:15 ДОЈЧЕ ВЕЛЕ 2

16:45  РЕКЛАМЕН БЛОК

17:00  ВО ОГАН - дневен рецепт

17:30  АКТУЕЛ, БИЗНИС МЕДИУМ, СПОРТ, ЛАЈТ,  ТОП СПОРТ

18:00  ВЕСТИ

18:30  МИЛЕЛИНО (емисија за деца) - р

19:00  РЕКЛАМЕН БЛОК

19:15  НЕКТАР – р

20:00  ОСУМАГОЛНИК (п) - дебатна емисија

21:00  ИНСПИРАЦИЈА ЗА ЖИВОТ – р

21:30  АКТУЕЛ, БИЗНИС МЕДИУМ, СПОРТ, ЛАЈТ,  ТОП СПОРТ - р    

22:00  ВЕСТИ

22:30  СЕРИСКИ ФИЛМ – (п)

23:15  РЕКЛАМИ НОЌЕН БЛОК

23:30  ИГРАН ФИЛМ

01:00 РЕКЛАМИ НОЌЕН БЛОК

01:15 НОЌНА ПРОГРАМА

 

СРЕДА

7:00    ВЕСТИ -  реприза    

7:30    СЕРИСКИ ФИЛМ – р

8:30    ВО ОГАН - дневен рецепт

9:00    ОСУМАГОЛНИК -р

10:00  ЦРТАНА СЕРИЈА

10:30  РЕКЛАМЕН БЛОК

11:00  ВЕСТИ -  реприза

12:00  СЕРИСКИ ФИЛМ – р

13:00  РЕКЛАМЕН БЛОК

13:15  ДОЈЧЕ ВЕЛЕ 1

14:00  СЕРИСКИ ФИЛМ – р

14:45  СТАРИТЕ ДОБРИ ВРЕМИЊА (р) - евергрин музичка емисија

15:45  ЦРТАНА СЕРИЈА 

16:15  ДОЈЧЕ ВЕЛЕ 2

16:45  РЕКЛАМЕН БЛОК

17:00  ВО ОГАН - дневен рецепт

17:30  АКТУЕЛ, БИЗНИС МЕДИУМ, СПОРТ, ЛАЈТ,  ТОП СПОРТ

18:00  ВЕСТИ

18:30  ОСУМАГОЛНИК -р

19:00  РЕКЛАМЕН БЛОК

19:15  СЕРИСКИ ФИЛМ – п

20:00  ЗДРАВЈЕТО Е СÈ - п

21:00  ДОЈЧЕ ВЕЛЕ 1

21:30  АКТУЕЛ, БИЗНИС МЕДИУМ, СПОРТ, ЛАЈТ,  ТОП СПОРТ - р    

22:00  ВЕСТИ

22:30  СЕРИСКИ ФИЛМ – премиера

23:15  РЕКЛАМИ НОЌЕН БЛОК

23:30  ИГРАН ФИЛМ

01:00 РЕКЛАМИ НОЌЕН БЛОК

01:15 НОЌНА ПРОГРАМА

 

ЧЕТВРТОК

7:00    ВЕСТИ -  реприза    

7:30    СЕРИСКИ ФИЛМ – р

8:30    ВО ОГАН - дневен рецепт

9:00    ЗДРАВЈЕТО Е СÈ -р

10:00  ЦРТАНА СЕРИЈА

10:30  РЕКЛАМЕН БЛОК

11:00  ВЕСТИ -  реприза

12:00  СЕРИСКИ ФИЛМ – р

13:00  РЕКЛАМЕН БЛОК

13:15  ДОЈЧЕ ВЕЛЕ 1

14:00  СЕРИСКИ ФИЛМ – р

14:45  ПАТУВАМЕ СОНУВАМЕ СО АУРОРА - р

15:45  ЦРТАНА СЕРИЈА 

16:15  ДОЈЧЕ ВЕЛЕ  2

16:45  РЕКЛАМЕН БЛОК

17:00  ВО ОГАН - дневен рецепт

17:30  АКТУЕЛ, БИЗНИС МЕДИУМ, СПОРТ, ЛАЈТ,  ТОП СПОРТ

18:00  ВЕСТИ

18:30  ЗДРАВЈЕТО Е СÈ -р

19:00  РЕКЛАМЕН БЛОК

19:15  СЕРИСКИ ФИЛМ – п

20:00  ВЕРСУС - п

21:00  ТОП 8 - р

21:30  АКТУЕЛ, БИЗНИС МЕДИУМ, СПОРТ, ЛАЈТ,  ТОП СПОРТ - р    

22:00  ВЕСТИ

22:30  СЕРИСКИ ФИЛМ – премиера

23:15  РЕКЛАМИ НОЌЕН БЛОК

23:30  ИГРАН ФИЛМ

01:00 РЕКЛАМИ НОЌЕН БЛОК

01:15 НОЌНА ПРОГРАМА

 

ПЕТОК

7:00    ВЕСТИ -  реприза    

7:30    СЕРИСКИ ФИЛМ – р

8:30    ВО ОГАН - дневен рецепт

9:00    ВЕРСУС

10:00  ЦРТАНА СЕРИЈА

10:30  РЕКЛАМЕН БЛОК

11:00  ВЕСТИ -  реприза

12:00  СЕРИСКИ ФИЛМ – р

13:00  РЕКЛАМЕН БЛОК

13:15  ДОЈЧЕ ВЕЛЕ 1

14:00  СЕРИСКИ ФИЛМ – р

14:45  ЧАРЛИ ЧАПЛИН

15:45  ЦРТАНА СЕРИЈА 

16:15  ДОЈЧЕ ВЕЛЕ  2

16:45  РЕКЛАМЕН БЛОК

17:00  ВО ОГАН - дневен рецепт

17:30  АКТУЕЛ, БИЗНИС МЕДИУМ, СПОРТ, ЛАЈТ,  ТОП СПОРТ

18:00  ВЕСТИ

18:30  ВЕРСУС

19:00  РЕКЛАМЕН БЛОК

19:15  СЕРИСКИ ФИЛМ – п

20:00  ДОКУМЕНТАРНА ПРОГРАМА- п

21:00  НА РАЗГОВОР СО ЏОНИ - п

21:30  АКТУЕЛ, БИЗНИС МЕДИУМ, СПОРТ, ЛАЈТ,  ТОП СПОРТ - р    

22:00  ВЕСТИ

22:30  СЕРИСКИ ФИЛМ – премиера

23:15  РЕКЛАМИ НОЌЕН БЛОК

23:30  ИГРАН ФИЛМ

01:00 РЕКЛАМИ НОЌЕН БЛОК

01:15 НОЌНА ПРОГРАМА

 

САБОТА

7:00    ДОЈЧЕ ВЕЛЕ 1

7:30    СЕРИСКИ ФИЛМ – р

8:30    НАРОДНА МУЗИКА

9:00    ВЕСТИ -р

9:30    НА РАЗГОВОР СО ЏОНИ -р

10:15  ЦРТАНА СЕРИЈА

10:45  РЕКЛАМЕН БЛОК

11:00  ДЕТСКИ ФЕСТИВАЛ

12:00  ВО ОГАН – р

13:00  ВЕСТИ -р

13:30  НЕКТАР -р

14:15  РЕКЛАМЕН БЛОК

14:30  ОСУМАГОЛНИК -р

15:15  МИЛЕЛИНО - п

15:45  НА РАЗГОВОР СО ЏОНИ -р

16:30  ПОПЛАДНЕ СО ТАЊА - п

18:00  МАГАЗИН

18:30  ПРАВОСЛАВНА РИЗНИЦА - п

19:15  РЕКЛАМЕН БЛОК

19:30  ИНСПИРАЦИЈА ЗА ЖИВОТ

20:00  СТАРИТЕ ДОБРИ ВРЕМИЊА - п

21:15  РЕКЛАМЕН БЛОК

21:30  ДОЈЧЕ ВЕЛЕ 1

22:00  МАГАЗИН

22:30  СЕРИСКИ ФИЛМ – премиера

23:15  РЕКЛАМИ НОЌЕН БЛОК

23:30  ИГРАН ФИЛМ

01:00 РЕКЛАМИ НОЌЕН БЛОК

01:15 НОЌНА ПРОГРАМА

 

НЕДЕЛА

7:00    ДОЈЧЕ ВЕЛЕ 1

7:30    СЕРИСКИ ФИЛМ – р

8:30    НАРОДНА МУЗИКА

9:00    ВЕСТИ -р

9:30    НА РАЗГОВОР СО ЏОНИ -р

10:15  ЦРТАНА СЕРИЈА

10:45  РЕКЛАМЕН БЛОК

11:00  ДЕТСКИ ФЕСТИВАЛ

12:00  ПРАВОСЛАВНА РИЗНИЦА - р

13:00  ВЕСТИ -р

13:30  НЕКТАР -р

14:15  РЕКЛАМЕН БЛОК

14:30  ВЕРСУС - р

15:15  МИЛЕЛИНО - п

15:45  НА РАЗГОВОР СО ЏОНИ -р

16:30  ПОПЛАДНЕ СО ТАЊА - п

18:00  МАГАЗИН

18:30  ЕВРОЗУМ -р

19:15  РЕКЛАМЕН БЛОК

19:30  ИНСПИРАЦИЈА ЗА ЖИВОТ

20:00  СТАРИТЕ ДОБРИ ВРЕМИЊА - п

21:15  РЕКЛАМЕН БЛОК

21:30  ДОЈЧЕ ВЕЛЕ 1

22:00  МАГАЗИН

22:30  СЕРИСКИ ФИЛМ – премиера

23:15  РЕКЛАМИ НОЌЕН БЛОК

23:30  ИГРАН ФИЛМ

01:00 РЕКЛАМИ НОЌЕН БЛОК

01:15 НОЌНА ПРОГРАМА

 

ПРОСТА И СТРОГА МАКЕДОНСКА ПЕСНА - 100 г. од раѓањето на Блаже Конески
__ ЗАГАДЕНОСТ НА АМБИЕНТАЛНИОТ ВОЗДУХ __ EAQI - European Air Quality Index е мерка која прави сума на сите измерени вредности од сензорите на државната мерна станица на ул. „Глигор Апостолов - Гочо“ во дворот на СОУ “Љупчо Сантов“. Покажува загаденост според Европската скала за AQI од 0 до 100, при што колку е повисока мерката, толку е позагаден воздухот.
giweather joomla module
Најчитани статии во последните 30 дена
Најчитани статии по месеци
Најчитани статии по години


Имаме присутни 19 гости и нема членови


web counterqr code